Harkel Wassinkweg 1
7107 AW Winterswijk Kotten
Telefoon (0543) 53 26 58
Email info@riemkewissemakelaardij.nl

Zoekt u een woning?

Bent u op zoek naar een woning maar komt u er niet uit? Ik maak graag een selectie voor u. Geef in de invulvelden rechts aan waar u een woning zoekt, wat voor type, met hoeveel kamers en in welke prijsklasse. Ik neem daarna telefonisch contact met u op om te bespreken welke woningen aan uw wensen voldoen. Geheel vrijblijvend uiteraard!

Zo vindt u een woning
Stel; u kijkt rond naar een ander huis, maar heeft uw droomhuis nog niet gevonden. Ondertussen komt u erachter dat er wel animo is voor uw huis, dat echter nog niet te koop staat. Neem dan contact op met Riemke Wisse Makelaardij. U vertelt mij wat voor soort huis u in gedachten heeft, daarna ga ik op zoek. Of misschien kom ik direct met een voorstel. Omdat ik veel woningen ken, vertel ik u vlot welke huizen in aanmerking komen. Lijkt een huis op het eerste gezicht niets voor u? Door te gaan kijken, komt u misschien op andere gedachten.

Een koper voor uw huis
Heeft u de woning van uw dromen gevonden? Gefeliciteerd! Nu moet alleen uw eigen huis nog worden verkocht. Riemke Wisse helpt u graag. Heeft zich al een kandidaat gemeld? Ik zoek uit of er een match is tussen de aspirant-koper en uw huis.

Uw zoekopdracht

Kooprijs tot
Plaats/regio
Aantal kamers
Type woning

Riemke Wisse Makelaardij ©   |  AVG Verklaring  |  Privacy