Harkel Wassinkweg 1
7107 AW Winterswijk Kotten
Telefoon (0543) 53 26 58
Email info@riemkewissemakelaardij.nl

Ons woningaanbod

Winterswijk
Spirealaan 94

Deze tussenwoning is gelegen aan een rustige kindvriendelijke straat. Er is een voor- en achtertuin met achterom. In de achtertuin een vrijstaande stenen berging en houten aanbouw voor bv. de containers.

Winterswijk
Jacob Catsstraat 27

Deze goed onderhouden tussenwoning heeft door een dakopbouw een ruime 4e slaapkamer. De woning is gelegen in een rustige straat. In de achtertuin een stenen en houten berging met achterom.

Winterswijk
Kobstederstraat 9

Een eenvoudige gerenoveerde tussenwoning met verzorgde voor- en achtertuin met achterom. In de achtertuin een stenen berging. Gelegen in een rustige straat met een groenstrook en parkeer plaatsen voor het huis.

Winterswijk
Huininkmaatstraat 24

Deze sfeervolle jaren 30 hoekwoning is gelegen in een gewilde straat aan de rand van het centrum. In de zonnige achtertuin op het zuiden zijn diverse terrassen, een overdekt zitje en vrijstaand houten tuinhuis.

Winterswijk
Morgenzonweg 112

Deze goed onderhouden tussenwoning is gelegen aan de rand van de bebouwde kom. Met een verzorgde voortuin en ruime zonnige achtertuin met vrijstaande berging en achterom.

Winterswijk
Kloetenseweg 31

Goed onderhouden tussenwoning met ruime zonnige tuin en achterom. Er is een stenen berging en in de tuin staat ook nog een houten ruime overkapping en geïsoleerde hobby schuur. De woning is gelegen in een rustige straat met parkeerplaatsen voor de deur.

Bredevoort
Hozenstraat 20

Dit karakteristieke ruime vrijstaande herenhuis is ook wel bekend als “t Meestershuus” en is gelegen aan de rand van het centrum van boeken/vestingstad Bredevoort. Er is een ruime zonnige tuin met veel privacy, een aanbouw met mogelijkheden voor bv. werken thuis, praktijkruimte, B&B of gastenverblijf met aansluitend de serre.

Winterswijk
Dennedijk 77

Deze ruime twee onder een kap woning is gelegen aan de rand van de bebouwde kom. Rustig wonen aan een doodlopende straat. Er is een aangebouwde garage en in de zonnige achtertuin staat een in 2019 gebouwde kapschuur/overkapping van 17 m2. en daarnaast een houten berging.

Winterswijk
Witstoom 21

In een gewilde woonwijk vlak bij het centrum gelegen tussenwoning. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd. Verzorgde voor- en achter tuin op het westen met achterom en vrijstaande stenen schuur. Voor het huis is een groenstrook met kinderspeeltuin.

Door ons verkochte woningen

 • Jacob Catsstraat 27
  Winterswijk

 • Kobstederstraat 9
  Winterswijk

 • Huininkmaatstraat 24
  Winterswijk

 • Morgenzonweg 112
  Winterswijk

 • Kloetenseweg 31
  Winterswijk

 • Hozenstraat 20
  Bredevoort

 • Dennedijk 77
  Winterswijk

 • Witstoom 21
  Winterswijk

Riemke Wisse Makelaardij ©   |  AVG Verklaring  |  Privacy