Harkel Wassinkweg 1
7107 AW Winterswijk Kotten
Telefoon (0543) 53 26 58
Email info@riemkewissemakelaardij.nl

Over Riemke Wisse Makelaardij

Riemke Wisse

Riemke Wisse Makelaardij bestaat sinds 2012. Ik ben gecertificeerd Register-Makelaar en Register-Taxateur en aangesloten bij de NVM. Daarvoor werkte ik jarenlang bij verschillende makelaarskantoren in Arnhem en Winterswijk.

Waarom ik voor mezelf ben begonnen? Omdat ik bepaalde ideeën had over de makelaardij. En die kon ik het beste realiseren door ondernemer te worden. Een beslissing waar ik overigens nog geen seconde spijt van heb gehad. Het eigen baas zijn met alle uitdagingen die dat met zich meebrengt, bevalt uitstekend!

Riemke over haar aanpak

In de afgelopen jaren heb ik een eigen stijl ontwikkeld. Ik houd van persoonlijk en regelmatig contact, zodat mijn klanten voortdurend op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Ik ben betrouwbaar en discreet, want een woning (ver)kopen is soms een gevoelige zaak.

Nog een kernpunt?
De woning moet overtuigend gepresenteerd worden. Want die eerste indruk is vaak bepalend. Daarom moet alles kloppen: de foto’s, de informatie maar zeker ook de presentatie van een woning als er kijkers komen. De samenwerking met de woningstyliste is daarom onmisbaar.

Riemke over Riemke
Ik ben geboren in de Noordoostpolder, maar woon al ruim 30 jaar in de Achterhoek. In het buitengebied van Winterswijk, in buurtschap Kotten, heb ik mijn plekje gevonden. Het leefbaar houden van het buitengebied is dan ook een thema waarvoor ik mij graag inzet.

Riemke over de Achterhoek
Wonen in de Achterhoek heeft veel voordelen: er is ruimte om te wonen en voldoende mogelijkheden om te recreëren. Met diverse dorpen, steden en buurtschappen is het aanbod aan woningen heel divers: van wonen in een levendige buurt tot buitenaf waar u rust vindt.

Wij werken ook samen met

Ready4styling

Ready4styling
Ready4styling, wonen en werken in een prettige sfeer. Veronique Plettenburg van Ready4styling is uw partner voor verkoopstyling van uw woning en complete woninginrichting. Want u krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk.

Meer Informatie…

Riemke Wisse Makelaardij ©   |  AVG Verklaring  |  Privacy